Advies, levering en montage

Zonwering Mill is een jonge onderneming met reeds ruim 20 jaar ervaring op het gebied van levering, montage, onderhoud en reparatie van alle soorten zonwering en rolluiken. Rolluiken, screens, markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, overkappingen en horren kunnen uw woongenot sterk verbeteren. Maar dan moet het wel het juiste product zijn, voldoen aan uw verwachting, uw eisen en uiteraard uw budget. Wij adviseren u graag hierbij. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en praktische snufjes van de meeste merken. Samen bekijken we bij u thuis de mogelijkheden en doen daarna vrijblijvend een voorstel. 

Onderhoud

Omdat uw zonwering of rolluik veelvuldig wordt blootgesteld aan verschillende en soms extreme weersomstandigheden is onderhoud noodzakelijk. Bij regelmatig onderhoud heb je minder kans op slijtage en dus een langere levensduur. Daarnaast is de kans op storingen en kostbare reparaties minder door tijdige signalering van mogelijke problemen.

foto bus nieuw
zwm-onderdelen

Reparatie & Onderdelen

Zonwering Mill repareert uw zonwering en rolluiken. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen en advies. Neem contact op voor onderdelen of een reparatie.

Niet zeker welke zonwering het beste bij jou past? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

zwm-cta-img