Rolluik

Rolluiken

Ze zijn in vele kleuren combinaties verkrijgbaar, kunnen besparen op uw energierekening, bieden privacy en niet geheel onbelangrijk in deze tijd, ze houden ongewenste bezoekers op enige afstand. Deze voordelen willen wij u natuurlijk niet onthouden. Laat u geheel vrijblijvend informeren!

rolluik-1

Rolluiken van Zonwering Mill

Door de jaren heen hebben de rolluiken een positieve sprong in de markt gemaakt. Waren we voorheen nog sceptisch over het uiterlijk en de functionaliteit van dit product, zijn we nu blij dat het er is.

Voordelen van een rolluik

Gesloten rolluiken hebben een hoge warmte isolerende werking door de gecreëerde luchtlaag tussen venster en lamellen. inbraak werende eigenschappen. Ongenode gasten zullen liever een deur of raam verder gaan. De goed geïsoleerde rolluiken zijn zelfs geluiddempend. Gesloten rolluiken beschermen uw privacy tegen ongewenste inkijk.

Voordelen elektrisch rolluik

  • Elektrisch bediening is erg eenvoudig. Omdat rolluiken zwaar zijn, is handmatige bediening ook zwaar. Met elektronische besturing hoeft u enkel een knop in te drukken.
  • Met een afstandsbediening bestuurt u de rolluiken vanuit overal in huis. Ook kunt u met één afstandsbediening meerdere rolluiken bedienen.
  • Een elektrisch rolluik voor nog meer gemak op afstand te bedienen met je smartphone.

Voordelen solar rolluik

  • Duurzaamheid
  • Energie besparing
  • Eenvoudige montage zonder kabels
rolluik-2

Onze merken

sunmaster
alukon

Niet zeker welke rolluiken het beste bij jou passen? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

zwm-cta-img