Zonwering Mill

Zonwering Mill is een zonweringspecialist uit de Noord-Brabantse plaats Mill. Wij bieden levering, service en onderhoud van uw zonwering aan in de plaats Rosmalen.

Zonwering Mill heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van levering, montage, onderhoud en reparatie van alle soorten zonwering en rolluiken. 

U kunt bij ons terecht voor:

 • Rolluiken
 • Buitenzonwering
    Zoals: Markiezen, screens, schaduwdoeken, knikarmschermen, uitvalschermen, buiten jaloezieën en parasols.
 • Horren
    Raam en deur rolhorren, voorzet horren, raamplisse en deurplissee.
 • Binnenzonwering
    Rolgordijnen, jaloezieën, paneelgordijnen, plisségordijnen en andere soorten gordijnen
 • Overkappingen
 • Garagedeuren

Kortom: Bij Zonwering Mill bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van zonwering in Rosmalen. Zowel voor binnen zonwering als buiten.

Advies, levering en montage van nieuwe zonwering

Rolluiken, screens, markiezen, schaduwdoeken en horren kunnen uw woongenot in Rosmalen sterk verbeteren. Maar dan moet het wel het juiste product zijn, voldoen aan uw verwachting, uw eisen en uiteraard uw budget. Wij adviseren u graag hierbij. We zijn op de hoogte van de nieuwste  trends en praktische snufjes van de meeste merken. Samen bekijken we bij u thuis de mogelijkheden en doen daarna vrijblijvend een voorstel. 

Zonwering onderhoud in Rosmalen

Omdat uw zonwering of rolluik in Rosmalen veelvuldig wordt blootgesteld aan verschillende en soms extreme weersomstandigheden is onderhoud noodzakelijk. Bij regelmatig onderhoud heeft u minder slijtage en een langere levensduur. U kunt voor onderhoud op locatie in Rosmalen terecht bij Zonwering Mill.

Reparatie en Onderdelen zonwering in Rosmalen

Zonwering Mill repareert uw zonwering en rolluiken. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen en advies. 

 

Interesse?

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in onze producten of diensten? Neem dan contact op met Luciën via email: info@zonweringmill.nl of naam contact op via ons contactformulier.